-1
-1 points

predstavnici opštine sa učenicima i nastavnicima, foto Opština Veliko Gradište

Učenici generacije dobili su vaučere za kupovinu tehničke robe u iznosu od 35.000 dinara, a njihov uspeh istaknut je i na jednom od bilborda u Velikom Gradištu. 

Vaučerima za kupovinu tehničke robe nagrađeni su i učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima i to za prvo mesto u visini od 35.000 dinara, za drugo 27.000 dinara i za treće mesto 20.000 dinara. 

foto Opština Veliko Gradište

Đaci koji su ostvarili uspeh na republičkim takmičenjima u sportu nagrađeni su kompletom sportske opreme u vrednosti od 23.000 za prvo mesto, 20.000 za drugo i 15.000 dinara za treće mesto. Svima njima su obezbeđene i sezonske karte za “Silver lejk“ akva-park.

Nastavnici čiji su učenici postigli uspeh nagrađeni su sa po 10.000, 8.000 i 5.000 dinara, a nastavnici fizičkog vaspitanja, odnosno treneri, prigodnom sportskom opremom od po 23.000 dinara budući da neki od njih imaju i više uspešnih đaka. Za uspeh odbojkaške ekipe srednja škola “Miloje Vasić“ dobila je profesionalne odbojkaške lopte.

Nosioci diplome “Vuk Karadžić“ nagrađeni su sa po 3.000 dinara, a uručene su i prigodne knjige sa posvetom za sve učenike i nastavnike. Takođe, nagrađena su i dva najbolja studenta iz ove opštine novčanim iznosima od po 30.000 i 20.000 dinara.

bilbord, foto/Opština Veliko Gradište

Ove godine, među najboljima su 35 dobitnika diplome “Vuk Karadžić“, od kojih četvoro đaka generacije. Rezultati su stigli i sa republičkih takmičenja – za 1. mesto u odbojci, džudou i solo pevanju, za 2. sa Književne olimpijade, iz džudoa i karatea i za 3. iz Srpskog jezika i džudoa. Za njihov uspeh nagrađeni su nastavnici, odnosno trener, a nagradu su primila i dva najbolja studenta iz ove opštine.

Facebook komentari


guest
0 Komentara
Novije
Starije Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavi komentar na vestx
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format
Send this to a friend