0

Gradonačelnikovu objavu prenosimo u celosti.

foto UU/arhiva

Danas je jedan od onih dana kada na tužan način shvatiš, po ko zna koji put, koliko je teško i psihički i fizički iscrpljujuće obavljati funkciju gradonačelnika grada Požarevca.

Ovom prilikom upozoravam da ću protiv lica u koje sam 100% siguran da stoje u nizu Tabloidnih tekstova da podnesem krivičnu prijavu za narušavanje ugleda i časti moje porodice koja je sticana ne godinama nego decenijama.

Sumnje da su to visokopozicionirani funkcioneri ili funkcioner SNS unutar GrO SNS Požarevac danas su mi dodatno potvrđene. Takođe, imam saznanja da je glavni izvršitelj i tekstopisac jedan kvazinovinar iz Požarevca čije ime počinje inicijalom "I", a ima poznati nadimak u Požarevcu. A ima tu i starijih i prekaljenih funkcionera/tekstopisaca, otimača zemlje. Dakle, gospodo draga, narušavanje ugleda moje porodice i suze mojih najbližih vam neću oprostiti… Obećavam…

I pored toga što je predsednik Aleksandar Vučić na Glavnom odboru SNS poručio članovima da ne rade jedni protiv drugih, da ne naručuju tekstove jedni protiv drugih, oni su se drznuli da i dalje objavljuju naručene i plaćene tekstove u istom Tabloidu gde se na najgori način pre svega napada porodica Aleksandra Vučića. To im nije bilo dovoljno pa je u negativnom kontekstu takođe pomenut i Predsednik izvršnog odbora SNS, gospodin Darko Glišić, koga ja zaista cenim, ali ne zbog toga što me štiti već što obavlja savesno svoju funkciju u stranci i na lokalnom nivou. 

Sramota je gospodo ovo što radite, sramota je i pitam se kako ćete sutra moći da prošetate ovim gradom kada gospodine visokopozicionirani funkcioneru u SNS i ti, namerno kažem ti, kvazinovinaru izgubiš svog mentora… Grad Požarevac je mali i sve se zna. Ponavljam, napad na moju porodicu i porodice drugih Vam neću oprostiti.

Takođe, dobio sam molbu za sastankom sa kompanijom ELIAS ECO u cilju pronalaženja rešenja da se na prostoru prethodno najavljene fabrike za izgradnju panela ipak izvrši prenamena u izgradnju spalionice.

Ovom prilikom poručujem svima, članovima SNS ostalim građanima Požarevca, Kostolca i okolnih sela, čiji sam trenutno gradonačelnik, sledeće:

DOKLE GOD OBAVLJAM FUNKCIJU GRADONAČELNIKA GRADA POŽAREVCA, MOJI SARADNICI I JA NEĆEMO DOZVOLITI DA SE NA TOM PROSTORU IZGRADI SPALIONICA. NEDOPUSTIVO JE GRADITI SPALIONICU NA ČITAVIH 800m OD GRADA I BLIŽEG CENTRA. Već smo bili svedoci negodovanja velikog broja građana. Mislim da oko ovoga postoji apsolutno jedinstvo. Jednostavno smatram da niko u Gradu Požarevcu ne želi spalionicu u najužem području grada. 

DAKLE, GOSPODO IZ ELIAS ECO-a, dobili ste dozvolu za izgradnju fabrike solarnih panela, izgradite fabriku solarnih panela. To je zaista dobra investicija za Grad Požarevac koja će nam doneti nova radna mesta.

Saša Pavlović, meštanin sela Klenovnik, građanin Kostolca, građanin Požarevca. Čovek koji se posle završenog Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu vratio u ovaj grad da tu živi i radi.

Eto ja rekoh, pa kud puklo da puklo!

Facebook komentari

guest
0 Komentara
Novije
Starije Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavi komentar na vestx
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format
Send this to a friend