0

Grad Požarevac je učesnik pilot projekta „Unapređenje poslovne klime u Srbiji“ koji ima za cilj povećanje vidljivosti industrijskih zona u Srbiji, kroz saradnju sa RGZ – om kao i unapređenje rada kroz razmenu iskustava sa partnerima iz Švedske. 

Projekat sprovode Republički geodetski zavod i Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA) i Švedske agencije za kartografiju, katastar i registraciju zemljišta – Lantmateriet i 11 gradova i opština u Srbiji, među kojima je i Požarevac.

Kroz projekat će biti izrađena posebna platforma u kojoj će biti predstavljene i opisane sve industrijske zone u 11 gradova i opština sa kompletnom infrastrukturom i ostalim podacima koji su značajni za investitore. 

Kako se čitav proces nalazi u završnoj fazi, u prostorijama Republičkog geodetskog zavoda organizovana je podela računarske opreme za učesnike, dok je prethodnih nedelja sprovedeno izveštavanje vezano za aktivnosti na projektu. 

foto@Grad Požarevac

Na skupu koji je organizovan prilikom podele računarske opreme prisustvovali su direktor RGZ–a  Borko Drašković, menadžer projekta iz Švedske Matijas Rantanen, članovi projektnog tima iz Srbije, kao predstavnici gradova i opština koji su učestvovali na projektu, dok su Grad Požarevac predstavljali predsednik Skupštine Predrag Mijatović i Jovana Jurišić, savetnik u Odeljenju za imovinsko pravne poslove u Gradskoj upravi Požarevca.

Facebook komentari

guest
0 Komentara
Novije
Starije Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavi komentar na vestx
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format
Send this to a friend