0

Dečak star četrnaest godina izvadio je plastični pištolj nakon minuta ćutanja u OŠ “Jefimija” u Obrenovcu, piše Politika

M.D. je uperio plastični pištolj u učenike iz odeljenja. Školski policajac je odmah reagovao i ubrzo su o incidentu obavešteni razredni starešina i psiholog kao i služba Centra za socijalni rad.

U prvom obavljenom razgovoru sa razrednim starešinom utvrđeno je da je nastavnik nakon minuta ćutanja ostavio decu u učionici na nekoliko minuta kako bi utvrdio da li su svi ušli sa hodnika u svoje učionice, kako bi počela nastava. Za to vreme ovaj učenik je izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu. Taj drug uzeo je plastični pištolj, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu, ali ga je od njega uzeo treći dečak, koji je njime krenuo da maše u učionici.

Deca koja su bila u učionici su se uplašila, a zbog ovog incidenta, reagovala je i policija, odnosno Odeljenje za maloletničku delinkvenciju. Jedan od dečaka je sa roditeljem predat pripadnicima MUP-a, preneo je TV Pink.

Podsetimo, trinaestogodišnji K.K. je tokom jučerašnjeg dana ubio osam učenika i čuvara u OŠ “Vladisav Ribnikar” na Vračaru, a ranio još šest učenika i nastavnicu. U Srbiji su, zbog ovog nezapamćenog zločina, od sutra dani žalosti, a časovi u školama počinju minutom ćutanja za nastradale.

(ilustracija Pixabay)

Facebook komentari

guest
0 Komentara
Novije
Starije Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavi komentar na vestx
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format
Send this to a friend